Naha Pilih Lightman

Produsén pangalaman sareng pangalaman taun panjang dina lampu panel dipimpin.Produsén anu kuat anu gaduh garis produk anu paling lengkep nutupan seueur jinis lampu panel anu dipimpin.Produsén profésional kalayan kamampuan nyayogikeun solusi cahaya anu dipimpin pinuh.Produsén unggul anu dipercaya ngudag kapuasan para nasabah salamina!

Keunggulan Kami

  • Upgrading one fixture to LED can save nearly $7 per month.Upgrading one fixture to LED can save nearly $7 per month.

    Duit Nyimpen

    Ngaronjatkeun hiji fixture kana LED tiasa nyimpen ampir $7 per bulan.
  • LED uses 85% less energy than halogen and 18% less than CFL.LED uses 85% less energy than halogen and 18% less than CFL.

    Énergi Éfisién

    LED ngagunakeun 85% kirang énergi ti halogén jeung 18% kirang ti CFL.
  • LED reaches full brightness instantly, with no flicker or warm-up.LED reaches full brightness instantly, with no flicker or warm-up.

    Sakedapan Caang

    LED ngahontal kacaangan pinuh langsung, tanpa kedip-kedip atawa haneut-up.
  • Capability to provide full led lighting solutions.Capability to provide full led lighting solutions.

    Profésional

    Kamampuhan pikeun nyayogikeun solusi cahaya anu dipimpin pinuh.

Ngeunaan Shenzhen Lightman

Shenzhen Lightman Optoelectronics Co., Ltd mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi tingkat nagara sareng fasilitas manufaktur sareng uji coba LED canggih.Dina 2012, Lightman nyetél pabrik OEM "LED Panel Lighting Co., Ltd."nu ngajadikeun urutan OEM pikeun pausahaan cahaya domestik jeung internasional.Pausahaan ngahususkeun dina téknologi panerangan cahaya panel LED sareng nawiskeun garis komprehensif solusi lampu panel LED.