Naha Pilih Lightman

Produsén pangalaman kalayan pangalaman taun anu panjang dina lampu panel ngarah. Produsén anu kuat anu ngagaduhan garis produk anu lengkep pikeun nutupan sababaraha jinis lampu panel. Produsén profésional kalayan kamampuan pikeun nyayogikeun solusi pencahayaan ngarah. Produsén ngarah dipercaya ngudag kapuasan pelanggan salilana!

Kauntungan urang

  • Upgrading one fixture to LED can save nearly $7 per month.Upgrading one fixture to LED can save nearly $7 per month.

    Nyimpen duit

    Ngaronjatkeun hiji alat ka LED tiasa ngahemat ampir $ 7 per bulan.
  • LED uses 85% less energy than halogen and 18% less than CFL.LED uses 85% less energy than halogen and 18% less than CFL.

    Énergi Cekap

    LED ngagunakeun 85% tanaga kurang tibatan halogen sareng 18% kirang ti CFL.
  • LED reaches full brightness instantly, with no flicker or warm-up.LED reaches full brightness instantly, with no flicker or warm-up.

    Sakedap Caang

    LED langsung ngahontal kacaangan pinuh, tanpa aya kerét atanapi pamanasan.
  • Capability to provide full led lighting solutions.Capability to provide full led lighting solutions.

    Profesional

    Kamampuhan pikeun nyayogikeun solusi pencahayaan pinuh.

Ngeunaan Shenzhen Lightman

Shenzhen Lightman Optoelectronics Co, Ltd nyaéta perusahaan téknologi tingkat luhur kalayan manufaktur LED canggih sareng fasilitas tés. Dina taun 2012, Lightman nyetél pabrik OEM "LED Panel Lampu Co, Ltd." anu nyayogikeun OEM pikeun perusahaan lampu domestik sareng internasional. Pausahaan spesialis dina téknologi panerangan pencahayaan LED jeung nawiskeun garis komprehensif solusi lampu panel LED.